loOpUyT®
LANGE NIEUWSTRAAT 101 (OFFICE)
3111 AE  SCHIEDAM
THE NETHERLANDS

TUINLAAN 76 (WAREHOUSE)
3111 AW  SCHIEDAM
THE NETHERLANDS


E: INFO@loOpUYT.COM
T: +31 (0) 10 204 11 29
Smaak Notities:
Fris door citroen, aangename bubbel en lichte bitterheid.


De Loopuyt tonic heeft een sprankelende frisheid door een hoog koolzuurgehalte en een duidelijk natuurlijk citroenaroma. De Peruaanse kinine geeft de tonic zijn droge en bittere karakter. De Andes is het oorspronkelijke gebied waar de kinabomen groeien.

Uit de bast van de Kinaboom wordt de kinine geëxtraheerd. Al eeuwen lang wordt kinine uit de kinabast gebruikt tegen malaria. In de koloniale tijd dronken de Engelsen in India een limonade met kinine tegen de malaria. Dit drankje werd “tonic water” genoemd.
Puur is Loopuyt tonic een echte verfrissende dorstlesser. Loopuyt staat bruisend op de kaart! Drink hem ijskoud.

Loopuyt tonic samen met Loopuyt Virgin geeft de perfecte gin tonic. Zowel de Loopuyt tonic als de gin versterken elkaar waardoor een aangename mix ontstaat. De tonic geeft ruimte aan de aroma’s en smaakcomponenten van de Loopuyt gin om ze ten volle tot hun recht te laten komen, De Loopuyt gin tonic is complex, maar blijft toegankelijk en aangenaam.

Smaak Notities:
Erg fruitig, licht gemberig en aangenaam zoet. Goed doordrinkbaar.


Vele liefhebbers prijzen de Loopuyt gingerbeer om de aangename fruitige smaak van passievruchten en de subtiele pittigheid van gember. De receptuur is in tegenstelling tot andere premium gingerbeers zeer recent (2018). Wij denken dat smaken zich ontwikkelen en dat het belangrijk is, die te volgen.

De drank is ook uitstekend inzetbaar voor het creëren van non-alcoholische cocktails; fris, met een zoetje en toch een bite.
Eigenlijk is deze gingerbeer een doorontwikkeling naar de smaak van nu. Gingerbeer wint in steeds meer café’s en restaurants aan populariteit. Door de vele variaties aan cocktails zal gingerbeer niet snel gaan vervelen.

De variaties zijn eindeloos, van gingerbeer met gin of spiced rum, tot gingerbeer met Beerenburg en zelfs gingerbeer met espresso.
Smaak Notities:
Harmonieuze balans van Turkse roos, gecombineerd met framboos en aardbei. Het citroenaroma zorgt voor een aangename frisheid.


Het hoofdkantoor van P. Loopuyt & Co in Schiedam ligt aan het oudste stadspark van Nederland “De Plantage”. In juni bloeien de rozen in het rosarium uitbundig. De geur van de rozen op een windstille zonnige namiddag vormt de belangrijkste inspiratiebron voor Loopuyt Rose Lemonade. We hebben net zo lang gewerkt, tot bij het uitschenken van het flesje die heerlijke rozengeur zich prijsgeeft
Loopuyt Rose Lemonade bevat Turkse roos, framboos en aardbei en is 100% vegan en glutenvrij. Het citroenaroma zorgt voor een aangename frisheid. De geur-, kleur- en smaakstoffen zijn volledig natuurlijk.

De gehele combinatie van geur en smaken maakt duidelijk hoeveel er meer mogelijk is met premium alcoholvrije dranken.OFFICIAL PARTNER

 2023 loOpUYT® & CO DISTILLERS, SCHIEDAM, HOLLAND.

TONIC WATER
GINGER BEER
ROSE LEMONADE
INSTAGRAM
CONTACT

TONIC WATER
GINGER BEER
ROSE LEMONADE

CONTACT
INSTAGRAM